Welkom bij Party Max de feestwinkel

Welkom bij Party Max de feestwinkel Ruim 400 m2  feestplezier. Voor jong en oud, voor ieder feestje. Wij zitten nu ruim 10 jaar in Hulst in de zijstraat van de hoofdstraat. Bij ons kun je terecht voor kadootjes, versieringen, stoffen, schmink, carnavalskleding, pruiken en in de Decembermaand vuurwerk. Wij staan voor u klaar en zoeken samen dat u geslaagd de winkel verlaat. Het Party Max team Eric en Gaetane.

Bij Party Max geloven we erin dat de beste feestjes draaien om leuke mensen en de juiste sfeer. Die leuke mensen regel je ongetwijfeld zelf wel, maar wij helpen je graag bij het creëren van de juiste sfeer. Met onze jarenlange feestervaring en ons enorme assortiment Carnavalskleding, Decoratie, Accessoires en Make-up & Schmink vind je bij ons alles wat nodig is om jouw feestje te laten slagen. Feestvieren doe je samen en bij Party Max doen we dat graag samen met jou!

Altijd tijd voor een feestje

Of het nu gaat om het vieren van Carnaval, Halloween, Sinterklaas, Oktoberfest, een bruiloft of een verjaardag; Party Max staat altijd voor jou klaar. Omdat er eigenlijk altijd wel wat te vieren valt, is het hier dan ook het hele jaar door feest. Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat je ons hebt gevonden en we hopen dat je hier vindt wat je zoekt. En mochten we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Wij stappen direct voor jou uit de polonaise!

Aangepaste openingstijden halloween:
Van 18 oktober t/m 4 november alle dagen open

Normale openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten